Cautare

59299 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (4.67 secunde)
lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formațiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fața de provocarile anti-romanesti In scrisoarea senatorului de Satu Mare i se reproseaza lui Zgonea declarațiile potrivit carora nu a fost deranjat de arborarea drapelului secuiesc la Baraolt:
pesedistii ardeleni, atac la conducerea partidului Presedintele Camerei, totodata lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formatiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fata de provocarile anti-romanesti.
Pe de alta parte, Curtea de Conturi a mai constatat ca partidele au fost finantate de asociatii si fundatii care, prin lege, nu puteau sa dea bani formatiunilor politice, unul dintre cazuri fiind acela al donatiei de 34.000 de lei facuta PSD Satu Mare de Fundatia Umanitara Eurodemocratia.
Un barbat din Satu Mare a devenit suspect principal intr-o crima nerezolvata de opt ani, fiind banuit ca a ucis-o pe actrita Gabriela Dorgai, dupa ce a fost arestat pentru ca si-a batjocorit propria fiica.
Kato Csaba, inginer geolog, si fiul sau, Kato Csongor din Satu Mare participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
Daun, a fost prezent ieri la Satu Mare, avind si o intilnire cu prefectul Radu Bud, la care au mai participat si Manfred Engelmann si Nicolae Cotlau, reprezentantii in Romania ai concernului german, liderul de sindicat Puiu Costandache si secretarul Livia Medve, precum si Vasile Darle, vicepresedintele filialei Satu Mare a "Cartel Alfa”.
Sunt cercetati penal mai multi functionari din cadrul consiliului judetean Satu Mare si DSP Satu Mare, care ar fi coordonat acest centru.
Trei mii de astfel de certificate covid au iesit de la un centru de vaccinare amplasat chiar in incinta Vamii Petea din Satu Mare.
Este invazie de ciori in municipiul Satu Mare. Pasarile au pus deja stapanire pe toate parcurile publice, iar autoritatile se declara depasite de situatie.
Descoperire socanta intr-o padure din Satu Mare. Trupul neinsufletit al unui medic stomatolog, dat disparut de familie inca de ieri, a fost gasit de politisti in apropierea localitatii Baba Novac.
Autoritatile sanitare din Satu Mare sunt in alerta, dupa ce zeci de copii de la doua gradinite au facut enterocolita.
O angajata a Spitalului Satu Mare a fost filmata in timp ce ducea la masina saci cu faina si ulei
Interventie in forta a politistilor si jandarmilor in fata unui bar din Satu Mare dupa ce mai multi barbati au provocat un scandal urias.
Profesorii unui liceu din Satu Mare sunt terorizati de elevi. Unii profesori refuza sa mai vina la ore de frica elevilor.
Dan Petrescu Stadion: Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: ... Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
Producatorul german de armament Rheinmetall va deschide un centru de mentenanta la Satu Mare. Potrivit unui purtator de cuvant al Companiei, citat de Reuters, aici va fi reparat armamentul greu folosit in razboiul din Ucraina.
Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti), A2: Necula Mihaita (Bucuresti) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Vidican Rares George (Satu Mare). ... Dansa Ciprian Florin (Satu Mare). Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) . Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucuresti)
O fetita de doar sase luni din Satu Mare a murit in ambulanta, in drum spre spital.
google-analytics.com